Palvelut – ammattimaista asuntokuvausta modernilla otteella

RT Visuals

RT Visuals on 2015 perustettu asuntokuvauksen erikoisosaaja tuhansien kuvauskohteiden kokemuksella. Toimialueemme on erityisesti Turku ja Varsinais-Suomi, mutta olemme laajentaneet toimintaa myös Helsingin seudulle.

01

Tarpeesi mukainen

palvelukokonaisuus

02

Kuvaus luotettavasti

sovittuna ajankohtana  

03

Kuvien toimitus jopa

seuraavaksi arkipäiväksi

Kokonaisvaltaista asuntokuvauspalvelua

RT Visuals palvelee mutkattomasti ja joustavasti – tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Autamme asunnon potentiaalista ostajaa saamaan selkeän kokonaiskuvan asunnosta jo ennen varsinaista asuntoesittelyä.  

 

Palvelumme:

  • Asuntokuvaukset – nostamme huippulaadukkaissa kuvissa esille kuvauskohteen yksilölliset, ostajia kiinnostavat puolet. Jopa sen omistaja näkee usein asuntonsa kuvissa aivan uudessa valossa.
  • Asuntovideot – asuntovideo auttaa hahmottamaan asuntoa ja sen tiloja. Videon kautta pääsee kiinni myös asunnon henkeen ja yksityiskohtiin.
  • Ilmakuvaukset –  ammattilaisen ottamat ilmakuvat ja videot näyttävät asunnon pihat ja ympäristön, naapuruston kiinteistöt, tiet ja luontoalueet.
  • 3D-virtuaaliesittely – Matterport virtuaalikierros mahdollistaa asunnossa ”kulkemisen” kuvatun kohteen tiloissa. Asuntoon voi tutustua virtuaalisesti mistä ja milloin tahansa. 

Yhteistyökumppaniemme kautta  hoituu tarvittaessa myös asunnon stailaus kuvausta varten.  

 

Kysy lisää, ja katsotaan yhdessä minkälainen palvelukokonaisuus sopisi sinun myyntikohteesi tarpeisiin. 

RT-Visualsin laatuun luottavat muun muassa